Noniin, mites tämän nyt aloittaisi. Blogin kirjoittaminen on ehkä viiminen asia mitä voisi multa odottaa, mutta jotenkin tuli tunne että näin on tehtävä, joten näin siis tehdään. Olen 22 vuotias hiukan liian pyylevä kahden lapsen äiti ja tällä hetkellä hoitovapaalla. Samalla opiskelen aikuislukiossa ja koitan saada pudotettua kerryttetyt 20 kiloa.

Opiskelusta päästäänkin blogin kirjoittamisideaan numero yksi. Äidinkielen yo kirjoitukset lähestyvät, kursseja käyty yksikappale ja mielenkiinto äidinkielen opiskeluun nolla. Kuten jo todennäköisesti edellä olevasta tekstistä huomata saattaa ei oikeinkirjoitus ole vahvinta osaamisaluettani. Ajattelin siis että blogia kirjoittamalla opin ehkä myös kirjoittamaan jotakin, edes jotenkin.

Toinen ja tärkein asia, jota tämä blogi myös suurilta osin käsittelee on laihdutusprojekti. Ensi huhtikuun lopussa pakkaan laukut kuukaudeksi ja lähden perheen kanssa Barceloonaan. Siihen mennessä on tämän ruhon oltava rantakunnossa. Lähtöpaino on 86-87 kg tavoitteena pudottaa huhtikuun loppuun mennessä 15 kg. Sehän tarkoittaa siis keskimäärin 3 kg/kk. Tammikuusta on jo 10 kiloa pudotettu, mutta kesä teki tehtävänsä ja homma tyssäs siihen. 

Meillä ei syödä roskaruokaa, ei herkutella ylenmääräisesti, käytetään runsaasti kasviksia ja salaatteja. Ongelmia on kaksi: suklaa ja jugurtti cashwepähkinät. 

Olen ehdottomasti tunnesyöppö ja perso ruualle. Olenhan ammatiltani kokki. Ruoka on laadultaan hyvää, mutta syön sitä liikaaa, herkkuja en syö jokapäivä, mutta kun syön niin syön liikaa. Nyt olen siis päättänyt lopettaa tyystin herkuttelut! Mulle ei sovi 1 pala suklaata päivässä eiei se on kaikki tai ei mitään! Hiilaripommit jätän pois ja treeniä treeniä treeniä senkin edestä. Aika on kortilla, mutta hyvinsuunniteltu on puoliksi tehty. Päivittelen tänne ruokavaliosta , treeneistä ja edistyksestä. Mikäli ei haittaa kirjoitusvirheet ja kaipaat ehkä motivaatiota myös omaan elämään tervetuloa lukemaan tätä blogia. :) 

Ainiin...ja joku sanoin kirjoittamisen olevan terapeuttista...se on varsin varteenotettava syy!